main logo
1425

Mama care și-a ucis 2 copii plănuia să-i omoare și pe ceilalți 4

Sarah Barrass, o femeie din Sheffield care și-a omorât în mai 2019 doi din cei șase copii pe care îi avea și plănuia și uciderea celorlaltor patru, a avut câteva postări înfiorătoare pe Facebook cu doar câteva luni înainte de îngrozitoarea sa faptă.

Mama care și-a ucis 2 copii plănuia să-i omoare și pe ceilalți 4

Mama diabolică și-a anunțat intenția printr-un citat din Stephen King: ”Crima e ca chipsurile. Nu te poți sătura cu una singură”, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Femeia și-a anunțat intențiile ucigașe printr-un citat din Stephen King: ”Crima e ca chipsurile. Nu te poți sătura cu una singură”.

Femeia a postat acest citat în iulie 2018, urmat de o postare înfățișând moartea cu o seceră însângerată în mâini, spunând: ”Vin după tine…”. 

Mama ucigașă plănuia să-și omoare toți cei șase copii 

Sarah Barrass, de 35 de ani, și-a omorât cei doi fii adolescenți, Tristan, de 13 ani și Blake, de 14 ani, în mai 2019. 

În aceeași lună, alături de complicele ei, Brandon Machin, de 37 de ani, membru al familiei, a plănuit și uciderea celorlaltor patru copii. 

Complicele Brandon Machin nu a arătat niciun fel de regret în timpul procesului Pe 24 mai, cei doi ucigași au anunțat poliția că celor doi copii li s-ar fi făcut rău. 

Adolescenții au fost duși la spital, unde au murit la scurt timp, la 12 minute unul față de celălalt. Anchetatorii nu au dat nicio informație cu privire la felul în care au fost uciși cei doi copii. 

În septembrie, Sarah Barrass a pledat vinovată pentru omor în cazul copiilor decedați și pentru conspirație la crimă în ceea ce-i privește pe ceilalți patru copii. 

Judecătorul Jeremy Richardson le-a spus acuzaților, în timpul procesului, că niciun cuvânt nu poate reflecta ”enormitatea a ceea ce ați făcut”. 

Sentința pentru cei doi ucigași va fi pronunțată în noiembrie. Aceștia riscă închisoarea pe viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării