16 septembrie, 18:23
981
3
Mamă băută, filmată cum gonește cu bebelușul pe rampe de skateboard
16 septembrie, 18:23
981
3

Mai mulți tineri din orașul Yefremov, Rusia, au sunat la poliție după ce o mamă aflată sub influența băuturilor alcoolice a început să-și dea bebelușul pe rampele de skateboard. La un moment dat, copilul a fost scăpat pe jos.

Pe imaginile filmate de un martor se vede cum femeia a început să împingă căruciorul cu viteză pe rampe, deși copilul putea să sufere răni grave. De altfel, la un moment dat, individa s-a împiedicat și a căzut peste bebelușul din cărucior, care a început să plângă, de spaimă, transmite Știri.md cu referire la Observatornews.ro.

După ce l-a calmat preț de câteva clipe, femeia a început din nou să dea copilul pe rampe, moment în care a căzut a pământ, iar bebelușul a picat pur și simplu peste ea.

Scenele înfiorătoare au fost filmate minute în șir. Criticată de cei care au asistat la scenă, femeia a devenit agresivă și chiar a încercat să lovească un bărbat.

Potrivit RT, pe conturile de social media au apărut păreri conform cărora femeia ar fi consumat cel puțin doi litri de bere, înainte de merge cu micuțul în parcul pentru tineri.

Cazul a intrat în atenția autorităților locale, care au intervenit pentru a proteja copilul.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter