10 ianuarie, 10:38
35 466
0
Mama Alexandrei, în lacrimi: Dincă a dus-o pe fata mea în străinătate
10 ianuarie, 10:38
35 466
0

Mama Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută în luna iulie la Caracal, s-a prezentat vineri dimineaţă la sediul DIICOT, pentru a vedea ultima oară probele din dosar.

Foto: romaniatv.net

Mama Alexandrei Măceşanu a mers la audieri însoţită de avocatul Aurel Moldovan, transmite Știri.md cu referire la Romaniatv.net.

"Am venit să studiez dosarul, speranţele sunt foarte mari. Nu ne va lua nimeni acest drept de a crede şi de a spera că fata este în viaţă. Sunt cu lacrimi în ochi, ca întotdeauna", a spus mama Alexandrei Măceşanu, înainte de intrarea în sediul DIICOT.

La rândul său, avocatul Aurel Moldovan a spus: "Să nu mergem doar pe varianta DIICOT-ului, că Dincă este vinovat pentru cele două crime, că probele sunt concludente şi nu se pot dărâma. Din ce a spus Dincă aseară o fărâmă de adevăr există. Probele au fost plantate, acele oase au fost plantate". Mama fetei agreează şi ea această ipoteză. "Au fost plantate ca să încetinească să o găsească pe Alexandra. Pe ea a dus-o în străinătate", a spus mama Alexandrei Măceşanu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter