main logo
4112

Mamă a doi copii, violată și ucisă de 3 adolescenți

O femeie în vârstă de 28 de ani din Rusia, mamă a doi copii, a fost violată de un grup de adolescenți, ucisă și abandonată în pădurea din apropierea orașului Millerovo, unde trupul i-a fost devorat de animalele sălbatice.

Mamă a doi copii, violată și ucisă de 3 adolescenți

Soțul său, Alexander Orlov, a fost cel care i-a alertat pe oamenii legii cu privire la dispariția ei. 

Autoritățile, ajutate de voluntari, s-au mobilizat și i-au descoperit trupul într-o pădure, desfigurat și devorat de animalele sălbatice, scrie Daily Mail.

În urma tragediei, trei adolescenți cu vârste între 14 și 16 ani au fost reținuți, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Polițiștii au declarat că tinerii au lovit-o pe victimă în cap cu un obiect dur, au târât-o până în pădure, au violat-o în timp ce femeia era inconștientă, apoi au strangulat-o cu o curea. Ulterior, i-au abandonat trupul.

Adolescenții au declarat că au recurs la crimă de teama pedepsei pentru fapte de viol. Familiile agresorilor sunt șocate de incident, adăugând că „comportamentul tinerilor este bizar”.

„Fiul meu a plâns în timpul interogatoriului. Își regretă faptele, nu înțelege ce se întâmplă sau ce s-a întâmplat. Nu mi-l pot imagina făcând asta”, a declarat mama unuia dintre agresori.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării