main logo
1176

Mai mulți migranți, filmați sărind dintr-un camion cu numere de România

Opt migranți au fost filmați în timp ce săreau dintr-un camion cu numere de înmatriculare românești, pe autostrada M25 în Marea Britanie, spre șocul celorlalți participanți la trafic.

Mai mulți migranți, filmați sărind dintr-un camion cu numere de România

Un șofer a postat pe rețelele de socializare o înregistrare video în care a surprins momentul în care cei opt refugiați au coborât din camion, apoi au sărit un gard și au fugit, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Tânărul de 28 de ani a povestit, potrivit The Sun, că în timp ce conducea a observat mai multe mâini ieșind de sub prelata unui camion aflat în fața sa, înmatriculat în România.

„I-am văzut când am ieșit din tunel. Bănuiesc că îi făceau semne șoferului pentru a-i transmite un mesaj”, a declarat Sam Hollamby.

„Pentru că șoferul nu a oprit la semnalul lor, au început să arunce sticle din camion și o carpetă”.

Bărbatul a mai povestit că șoferul camionului din România a oprit doar în momentul în care un alt participant la trafic s-a băgat cu mașina în fața sa. Șoferul a coborât din cabină și le-a deschis ușa, fără să pară surprins, apoi s-a îndreptat nervos către tânărul care a filmat întreaga scenă.

În imaginile surprinse de Hollamby se poate observa cu migranții coboară din camion, aparent, relaxați și zâmbitori.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării