main logo
522

Mai multe regiuni din Rusia au fost cuprinse de ninsori

La sfârșit de aprilie, mai multe regiuni din estul Rusiei au fost cuprinse de ninsori. Zeci de accidente s-au produs pe șoselele lunecoase, unde s-au format ambuteiaje kilometrice.

Mai multe regiuni din Rusia au fost cuprinse de ninsori

În zonele afectate a fost mobilizată tehinica de deszăpezire, care a lucrat toată noaptea, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Fulgi mășcați au căzut în regiunea Sverdlovsk, Celiabinsk și în ținutul Krasnoiarsk. Pentru că a început să ningă încă de ieri, noaptea trecută, autoritățile din orașul Ekaterinburg au mobilizat sute de drumari și în jur de 170 de unități de tehnică pentru deszăpezire.

"Scoatem schiurile și mergem după brad?", glumesc localnicii.

Deoarece șoferii au reușit să-și schimbe avelopele de iarnă cu cele de vară, pe drumuri s-au format ambuteiaje. În orașul Celiabinsk s-au produs mai multe accidente rutiere din cauza carosabilului lunecos.

"Este o situație absolut normală. La momentul de față ninsorile au încetat și eu nu văd nimic grav. Drumurile se curăță. Poate că este ultima dată anul acesta când puteți să vă bucurați de zăpadă", a menționat Vladimir Elistratov, primarul orașului Celiabinsk.

Între timp, în regiunea Voronej, prima ploaie torențială din acest sezon a inundat mai multe drumuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării