21 noi, 2020 17:45
801
1

Lumea e îndrăgostită de un husky rar plecat într-o aventură prin SUA

21 noi, 2020 17:45
801
1

Un pui de husky siberian neobișnuit, cu o blană de culoarea ciocolatei, care îi scoate și mai mult în evidență ochii albaștri, este noua vedetă din lumea animalelor pe rețelele sociale.

Lumea e îndrăgostită de un husky rar plecat într-o aventură prin SUA

Cățelul - care se numește SeQuoi sau Quoi, prescurtat - și stăpâna lui călătoresc în această perioadă în SUA, în căutarea unei noi case, iar aventura este ilustrată cu multe fotografii care sunt postate pe Instagramul patrupedului. Quoi are deja zeci de mii de fani care îl urmăresc, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Nikki spune că i-a ales numele inspirată fiind de arborii sequoia: „Se spune că un nume poate contura într-adevăr o personalitate și am vrut să sugereze ceva mare, înalt și puternic, așa cum este un copac sequoia.”

Tânăra spune că datorită culorii sale neobișnuite, Quoi este mereu în centrul atenției: „Huski de culoare maro sunt extrem de rari, așa că nu este de mirare că atrage atenția. Oriunde mergem, oamenii se opresc și vor să-l mângâie. Sunt întrebată frecvent ce rasă este și când spun că e husky siberian, nimeni nu mă crede, dar el are un certificat care dovedește asta”.Nikki a vrut inițial să adopte un câine în vârstă, abandonat, dar nu a putut să facă asta, pentru că nu are un domiciliu stabil și nu a putut să păstreze legătura cu sanctuarul de animale cu care colaborează, dar apoi l-a văzut pe Quoi și și-a dat seama că el era „câinele de care avea nevoie”.

Puteți să urmăriți aventurile lui Quoi pe pagina lui de Instagram.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter