main logo
356

Liderul Partidului Brexit a fost lovit de un protestatar cu un milkshake

Incidentul a avut loc luni, în timp ce Nigel Farage se afla într-o vizită electorală în orașul Newcastle din nordul Angliei. Liderul Partidului Brexit a fost lovit cu un milkshake de către un protestatar.

Liderul Partidului Brexit a fost lovit de un protestatar cu un milkshakeFoto: captură video

Nigel Farage vorbea cu alegătorii, iar un bărbat s-a apropiat de el și i-a aruncat cu un milkshahe pe haine, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Potrivit presei britanice, politicianul a fost furios pe bodyguarzii lui care nu au acționat la timp.

Protestatarul care a aruncat cu băutura în Nigel a fost reținut de polițiști. După incident, liderul Partidului Brexit, a transmis un mesaj pe Facebook. 

„Din păcate, unii dintre adepții rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană s-au radicalizat până la nivelul la care e imposibil să facă campanie normală. Pentru ca democrația civilizată să funcționeze, ai nevoie de acordul celor care au pierdut. 

Politicienii care nu acceptă rezultatul referendumului ne-au adus aici”, a scris Nigel Farage pe rețeaua de socializare. 

Recent, Theresa May a anunţat că se pregăteşte să facă o nouă oferă parlamentarilor, într-o ultimă încercare de a-i convinge să accepte acordul de ieşire al Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării