160
0
Liderul Partidului Brexit a fost lovit de un protestatar cu un milkshake
160
0

Incidentul a avut loc luni, în timp ce Nigel Farage se afla într-o vizită electorală în orașul Newcastle din nordul Angliei. Liderul Partidului Brexit a fost lovit cu un milkshake de către un protestatar.

Foto: captură video

Nigel Farage vorbea cu alegătorii, iar un bărbat s-a apropiat de el și i-a aruncat cu un milkshahe pe haine, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Potrivit presei britanice, politicianul a fost furios pe bodyguarzii lui care nu au acționat la timp.

Protestatarul care a aruncat cu băutura în Nigel a fost reținut de polițiști. După incident, liderul Partidului Brexit, a transmis un mesaj pe Facebook. 

„Din păcate, unii dintre adepții rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană s-au radicalizat până la nivelul la care e imposibil să facă campanie normală. Pentru ca democrația civilizată să funcționeze, ai nevoie de acordul celor care au pierdut. 

Politicienii care nu acceptă rezultatul referendumului ne-au adus aici”, a scris Nigel Farage pe rețeaua de socializare. 

Recent, Theresa May a anunţat că se pregăteşte să facă o nouă oferă parlamentarilor, într-o ultimă încercare de a-i convinge să accepte acordul de ieşire al Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Citește și
article image
Reuters: Franţa, mai preocupată de economia Germaniei...
0
66
article image
Scoţia anunță un nou referendum în cazul unui Brexit fără...
0
112
article image
Parlamentul European, gata să amâne încă o dată Brexitul
0
94
article image
Anunț important pentru românii care locuiesc în Marea...
0
465