284
0
Lapte matern contaminat cu substanțe ignifuge, în Marea Britanie și Irlanda
284
0

Laptele matern al femeilor din Marea Britanie și Iralnda conține cea mai mare concentrație de substanțe chimice ignifuge.

Un raport întocmit de Parlamentul de la Londra avertizează că oamenii sunt expuși zilnic unui cocktail de substanțe toxice, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

Pompierii, de exemplu, folosesc în timpul intervențiilor o spumă care conține substanțe chimice extrem de toxice. Și asta pentru că legea privind incendiile nu a mai fost adusă la zi de ani de zile.

Să fii părinte în ziua de azi nu e ușor deloc. Copiii sunt expuși atâtor riscuri încât este aproape imposibil să-i poți feri pe deplin.

Raportul elaborat de o comisie de experți din Parlamentul de la Londra susține că părinții nu sunt conștienți de poluarea chimică din propriile locuințe.

Un pachet de legi stricte, care să fie aplicat pe tot teritoriul Marii Britanii penru ca aceste substanțe sunt absorbite de corpul uman.

Nu se știe încă ce efecte produc asupra micuților  hrăniți cu laptele matern contaminat, dar s-a demosntrat că există o legatură între cancer și expunerea la aceste substanțe.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter