main logo
651

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de filmul A Star Is Born

Lady Gaga și-a surprins fanii după ce a dezvăluit pe Instagram că și-a făcut două tatuaje noi, dintre care unul în cinstea succesului său cu rolul Ally din filmul A Star is Born.

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de filmul A Star Is Born

Lady Gaga și-a surprins fanii după ce a dezvăluit pe Instagram că și-a făcut două tatuaje noi, dintre care unul în cinstea succesului său cu rolul Ally din filmul „A Star is Born”, transmite Știri.md cu referire la tabu.ro.

Desenul de pe spatele ei este un trandafir de-a lungul coloanei vertebrale, însoţit de mesajul „La vie en rose”. 

Aceasta este și piesa pe care a interpretat-o la începutul filmului, atunci când personajul jucat de Bradley Cooper, Jackson Maine, a descoperit-o într-un bar.

„La vie en rose” este cunoscuta piesă a cântăreței franceze Edith Piaf. Vedeta a interpretat cântecul și în timpul turneului Cheek to Cheek din 2015, cu Tony Bennett.

Cel de-al doilea tatuaj reprezintă un portativ, cu notele muzicale „GAGA”, desenat pe braţ. Cântăreața de 32 de ani şi-a anunţat fanii că a reuşit să-şi corecteze tatuajul, acesta având iniţial numai patru linii pe portativ. „Criza muzicală a fost evitată. Prea multe tequila. Am uitat cea de-a cincea linie la portativ”, a scris artista pe Instagram.

Lady Gaga are peste zece tatuaje pe corp, printre care unul mare pe șoldul stâng. Artista și-a desenat pielea în semn de omagiu și pentru Tony Bennett (o trompetă pe braț), David Bowie (portretul acestuia pe partea stângă) și un unicorn pe piciorul stâng.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării