main logo
598

La 13 ani, un adolescent i-a cumpărat mamei sale o mașină

O mama singură din Statele Unite a avut parte de un șoc complet, când fiul ei de 13 ani i-a oferit un cadou, pe care nu se aștepta să-l primească niciodată de la un băiat de vârsta lui.

La 13 ani, un adolescent i-a cumpărat mamei sale o mașină

Krystal Preston a povestit pe Facebook cum fiul ei, William Rabillo, i-a făcut cadou o maşină, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Femeia a spus că fiul său, care fusese ocupat în ultima vreme cu tunsul ierbii şi curăţatul curţilor din vecini s-a transformat într-o “maşină de făcut bani”.

“William a venit acasă şi a spus: “Mama ţi-am cumpărat o maşină ”. Desigur, am râs şi i-am spus: “Da, bine!”. M-am pierdut complet. Sunt fără cuvinte, fiul meu de 13 ani mi-a cumpărat o maşină”, a scris femeia, adăugând că a început să plângă.

Într-un interviu acordat KOLO-TV, adolescentul a spus că ideea i-a venit atunci când naviga pe Facebook şi a găsit un anunţ că cineva din zona lui vinde o maşină. 

El a negociat cu vânzătorul şi i-a oferit Xbox-ul său şi pe lângă asta să facă şi alte treburi domestice, iar vânzătorul a acceptat oferta.

După ce a primit Chevroletul alb din 1999, femeia a făcut prima plimbare alături de fiul ei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării