main logo
880

Kinsey Wolanski a fost amendată de UEFA cu 15.000 euro

Kinsey Wolanski, devenită celebră după ce a pătruns pe teren în costum de baie în timpul finalei Ligii Campionilor, Tottenham - Liverpool, scor 0-2, a fost amendată de UEFA cu 15.000 de euro pentru violarea regulilor organizației.

Kinsey Wolanski a fost amendată de UEFA cu 15.000 euro

Potrivit site-ului RT Sport, modelul american trebuie să plătească 5.000 de euro pentru că a oprit meciul pentru câteva minute, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Wolanski a fost sancționată suplimentar cu 10.000 de euro pentru publicitatea făcută canalului de YouTube al prietenului său, Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul ”Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. 

Potrivit site-ului RT Sport, modelul american trebuie să plătească 5.000 de euro pentru că a oprit meciul pentru câteva minute. Wolanski a fost sancționată suplimentar cu 10.000 de euro pentru publicitatea făcută canalului de YouTube al prietenului său, Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul ”Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. 

Kinsey Wolanski a rămas fără contul de Instagram și va pierde o avere, după ce a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor. Femeia a fost avertizată de UEFA că dacă va recidiva la orice alt eveniment de fotbal va fi amendată cu 8.000 de euro. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării