main logo
1377

Kim Kardashian a revoltat toată Japonia cu noua sa lenjerie intimă

Kim Kardashian a scandalizat opinia publică din Japonia cu noua sa colecție de lenjerie numită „Kimono Intimates”.

Kim Kardashian a revoltat toată Japonia cu noua sa lenjerie intimăFoto: stirileprotv.ro

Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol! Bruneta a prezentat piesele ca fiind ideale pentru a pune în evidență formele corpului feminin, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

La Tokyo, însă, acestea au fost văzute drept o adevărată jignire adusă kimonoului - piesă tradițională japoneză ce datează din secolul al XIV-lea.

„Purtăm kimonouri pentru a celebra sănătatea, creșterea copiilor noștri, căsniciile sau succesele în plan profesional. Le purtăm doar la ocazii și le transmitem din generație în generație”, a declarat o japoneză, Yuka Ohishi, pentru BBC.

Anul trecut, însă, „Kimono” a devenit și un brand înregistrat în Statele Unite de către starul TV.

„De multe ori nu reușeam să-mi găsesc o lenjerie potrivită pentru formele mele sau pentru culoarea pielii. Aveam nevoie de o soluție pentru toate astea”, a spus Kim Kardashian.

„Soluția” pentru Kim a fost, însă, pentru alții o adevărată jignire adusă unei vestimentații japoneze cu o puternică încărcătură culturală.

Iar unii internauți chiar s-au arătat exasperați că un lucru atât de prețios precum kimonoul este acum asociat cu niște simple haine „create” de o astfel de vedetă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării