main logo
3916

Kiev: Conducerea unui minister a murit în accidentul de elicopter

Întreaga conducere a Ministerului ucrainean de Interne - ministrul, prim-viceministrul și secretarul de stat - a murit în urma prăbușirii elicopterului în Brovarî. Ministrul ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba, a anunțat că bilanțul a crescut la 17 morți, printre care doi copii.

Kiev: Conducerea unui minister a murit în accidentul de elicopter

Totodată, 22 de răniți se află la spital, inclusiv 10 copii. Informația a fost prezentată de șeful Poliției Naționale din Ucraina, Igor Klimenko, transmite Știri.md.

Elicopterul s-a prăbușit în dimineața zilei de miercuri, 18 ianuarie, în perimetrul unei grădinițe din orașul Brovarî, regiunea Kiev, iar la fața locului a izbucnit un incendiu, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției din regiunea Kiev, potrivit RBC Ucraina.

La rândul său, biroul președintelui a declarat că un aparat de zbor a căzut asupra obiectului de infrastructură socială, notează stiripesurse.ro.

"Aflăm informații despre victime și despre circumstanțe. Serviciul de stat pentru situații de urgență și toate serviciile sunt deja la fața locului", a scris adjunctul șefului biroului președintelui, Kirilo Timoșenko.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării