main logo
628

KFC a închis mai multe restaurante: Au rămas fără carne de pui

Lanțul de fast food KFC a închis mai multe restaurante în Marea Britanie pentru că au rămas fără carne de pui, relatează BBC.

KFC a închis mai multe restaurante: Au rămas fără carne de puiKFC a închis mai multe restaurante: Au rămas fără carne de pui. Foto: digi24.ro

KFC a avut probleme de aprovizionare din cauza unor probleme la sistemul de distribuție a cărnii.

Presa de la Londra scrie că, săptămâna trecută, KFC a schimbat a ales să lucreze cu DHL, companie care a dat vina pe „probleme operaționale” pentru întreruperea aprovizionării acestor magazine. Până săptămâna trecută, lanțul de restaurante a lucrat cu grupul sud-african Bidvest, scrie Digi24.

În Marea Britanie, KFC are aproximativ 900 de restaurante, 80% dintre ele fiind prin franciză.

BBC precizează că au fost semnalate restaurante închise de către KFC inclusiv în Londra, în orașe din toată Anglia dar și Țara Galilor. În schimb, unele restaurante KFC au program mai scurt sau nu oferă toate produsele din meniu.

Într-o postare pe Twitter, KFC a reacționat într-un manieră amuzantă: „Puiul a traversat strada, dar nu în restaurantele noastre”.

„Am început să lucrăm cu un nou distribuitor, dar au avut câteva probleme la început – să aduci pui proaspăt în 900 de restaurante din toată țara e destul de complex. Nu facem rabat de la calitate, așa că lipsa de materie primă înseamnă închiderea unor restaurante, iar altele lucrează cu meniuri limitate și program mai scurt”, se precizează în mesaj.

Supărați, unii clienți au reacționat pe rețelele de socializare. „KFC a rămas fără pui. Așa începe apocalipsa”, a scris Jonathan Evans.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării