main logo
392

Kevin Spacey a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală

Procurorii din Nantucket au renunţat la cazul de agresiune sexuală împotriva lui Kevin Spacey, citând „indisponibilitatea” martorului acuzator, scrie Variety.

Kevin Spacey a scăpat de acuzațiile de agresiune sexualăFoto: fb.com

Spacey a fost acuzat că a agresat un tânăr în vârstă de 18 ani într-un local din Nantucket în 2016. Un proces urma să aibă loc în toamnă, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Bărbatul a refuzat să depună mărturie, după ce a fost întrebat de avocatul actorului legat de mesajele text despre care apărarea susţine că au fost şterse.

Avocatul actorului, Alan Jackson, a căutat să aibă acces la telefonul care conţinea mesaje text din seara incidentului, însă acuzatorul a susţinut că aparatul a dispărut.

Procurorii s-au bazat pe capturile care au fost oferite investigatorilor. Jackson a susţinut că tânărul şi mama lui, jurnalistă de televiziune, au manipulat probele şi i-a explicat acestuia la audierea de săptămâna trecută că alterarea lor reprezintă o infracţiune.

Acuzatorul a refuzat să depună mărturie la tribunal.

În urmă cu două săptămâni, el a renunţat la procesul civil intentat lui Spacey, pentru că - a spus avocatul tânărului - dorea să se concentreze pe acţiunea penală şi că această decizie nu are legătură cu vreo înţelegere între părţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării