22 iul, 2019 17:08
607
0

Keanu Reeves le-a făcut unor fani cea mai mare surpriză din viața lor

22 iul, 2019 17:08
607
0

Actorul Keanu Reeves a făcut pentru niște fani un gest care i-a luat prin surprindere și le-a provocat poate cea mai mare și cea mai plăcută surpriză din viața lor.

Keanu Reeves le-a făcut unor fani cea mai mare surpriză din viața lorFoto: gettyimages.com

Aflat în drum spre locul unde se filmează ultimul său film, Keanu Reeves a făcut o oprire la Slidell, Louisiana, aflând că acolo are niște admiratori înfocați, trasnmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Potrivit CNN, Stacey Hunt, știa că Reeves filmează în apropiere la a 3-a parte din seria „Bill and Ted”, iar fiul ei de 16 ani i-a sugerat să instaleze în curte un panou cu mesajul „You’re breathtaking!” (Ești uluitor), aluzie la o replică a actorului Keanu Reeves din luna iunie,  la o conferință de jocuri, unde le-a spus celor prezenți că sunt uluitori. 

Ulterior, momentul a devenit un „meme” pe internet.

La câteva ore după ce a fost montat panoul, lângă curtea familiei a oprit o mașină din care a coborât Keanu Reeves. Actorul a luat-o prin surprindere pe Stacey întrebând-o dacă poate lăsa un autograf pe panou.

Vezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe Twitter

Keanu Reeves s-a așezat în genunchi și a semnat panoul, iar momentul a fost surprins de scenaristul aflat și el în mașină și care a postat imaginea pe Twitter. Bineînțeles, actorul s-a pozat și cu familia pe care a făcut-o extrem de fericită.

„Tot ce am citit despre el, că ar fi o persoană cu o inimă mare, este adevărat”, a declarat Stacey pentru CNN.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter