620
0
Katy Perry, acuzată de hărțuire sexuală de o prezentatoare TV din Rusia
620
0

Cântăreața Katy Perry este acuzată că a hărțuit sexual o prezentatoare TV la o petrecere privată, potrivit Daily Mail.

Tina Kandelaki, în vârstă de 43 de ani, susține că starul i-a făcut avansuri sexuale la o petrecere privată, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.

După ce ar fi refuzat-o, jurnalista, născută în Georgia, susține că Perry a trecut la o nouă „victimă”. 

rețelele de socializare, Tina Kandelaki a scris: 

„Odată am fost invitată la o petrecere privată cu Katy Perry, unde era destul de beată. Am reușit să mă lupt cu ea și sunt încântată să spun că antrenamentul meu de fitness nu a fost în zadar, dar Katie a găsit instantaneu o nouă victimă pentru sărutări, îmbrățișări și dansuri lascive." a scris Tina Kandelaki.

Prezentatoarea TV a adăugat că nu s-a văzut ca o victimă la acea vreme, dar amintirile despre pretinsa hărțuirea a lui Perry au continuat să o bântuie. 

Tina Kandelaki, care nu a dezvăluit data la care a avut loc presupusa agresiune din partea cântăreței Katy Perry, consideră că există și alte persoane care au fost supuse unor avansuri sexuale din partea cântăreței americane.

Controversata Katy Perry și-ar fi expus organele genitale la o zi de naștere

Declarația jurnalistei vine după ce Perry, al cărui nume real este Katheryn Elizabeth Hudson, a fost acuzată de o conduită nepotrivită de către Joss Kloss, care a jucat într-un videoclip al acesteia din anul 2010.  

Kloss a susținut că aceasta și-a expus organele genitale feminine în fața unei mulțimi la o petrecere de naștere. 

Contactați de publicația engleză, Daily Mail, reprezentanții cântăreței nu au oferit un punct de vedere cu privire la aceste acuzații.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter