main logo
878

Kate Middleton, pe cale să-și piardă titlul de Ducesă, din cauza unei alte femei

Unul dintre cele mai apreciate și puternice cupluri sunt, fără dubiu, Kate Middleton și Prințul William, dar care nu au avut întotdeauna relația perfectă pe care o afișează în prezent.

Kate Middleton, pe cale să-și piardă titlul de Ducesă

În 2007, cei doi s-au despărțit și au încercat fiecare lucruri noi. Însă, William a trecut peste “încercări” și s-a îndrăgostit nebunește de o altă femeie, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

De-a lungul anilor, presa a scris multe despre Isabella Calthorpe, cea care i-ar fi furat inima și l-a determinat pe William să o dea uitării pe Kate, ba chiar ar fi cerut-o de soție. 

De aceea, Kate a recunoscut că Isabella este “singura femeie” care ar fi reușit să o facă geloasă.

Posibilitatea ca Ducesa de Cambridge să fie Isabella Calthorpe era foarte mare, dar aceasta l-a refuzat de nenumărate ori pe William pentru că rolul de Ducesa i-ar fi umbrit cariera de actriță pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Din fericire pentru Kate, relația celor doi s-a terminat după refuzurile constante, iar William s-a întors la ea.  

Trei ani mai târziu, în 2010, a  și cerut-o de soție.  Kate a acceptat, însă cu precizarea că nu mai are voie să relaționeze vreodată cu Isabella.

Isabella Calthorpe (38 de ani) este fiica lui John-Gough-Calthorp, fiul baronului Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe, şi a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon. 

Isabella s-a căsătorit cu moştenitorul Sam Branson (33 de ani), conform okmagazine.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării