main logo
6596

Kadîrov, la volanul unei Tesle cu mitralieră. Ce vrea să facă cu mașina

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a publicat sâmbătă un videoclip în care apare conducând o camionetă Tesla Cybertruck echipată cu o mitralieră, declarând că intenționează să o trimită în zona de conflict din Ucraina.

Kadîrov, la volanul unei Tesle cu mitralieră. Ce vrea să facă cu mașinaFoto: X

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut publică sâmbătă, 17 august 2024, o înregistrare video în care poate fi văzut conducând o camionetă Tesla Cybertruck cu ceea ce pare a fi o mitralieră montată deasupra, afirmând că o va trimite în zona de conflict din Ucraina, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Kadîrov, cunoscut pentru aparițiile sale extravagante, a lăudat atât vehiculul, cât și pe CEO-ul Tesla, Elon Musk, pe platforma de mesagerie Telegram. El l-a numit pe Musk „cel mai puternic geniu al timpurilor moderne” și l-a invitat în Cecenia.

„Aşteptăm viitoarele dvs produse care ne vor ajuta să încheiem operaţiunea militară specială”, a scris Kadîrov, folosind termenul oficial utilizat de Rusia pentru a se referi la războiul pe care l-a declanşat în Ucraina.

Până în prezent nu a existat o reacţie din partea Tesla la înregistrarea video difuzată de liderul cecen, notează Reuters.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării