main logo
1157

Justin Bieber, către fani: Vă rog să vă rugați pentru mine

Starul pop canadian Justin Bieber a vorbit despre bătălia sa cu depresia, recunoscând că "se luptă foarte mult" cu această boală, informează The Independent.

Justin Bieber, către fani: Vă rog să vă rugați pentru mine

Artistul în vârstă de 25 de ani a postat duminică un mesaj pe Instagram despre sănătatea sa mentală, mărturisind că speră ca povestea sa "să rezoneze" cu cei 105 de milioane de fani ai săi de pe reţeaua de socializare, transmite Ştiri.md cu referire la dcnews.ro.

"Am doar să vă ţin la curent puţin, sper ca prin ceea ce trec acum să rezoneze cu voi. Mă lupt foarte mult. Mă simt super-deconectat şi ciudat. Întotdeauna îmi revin, aşa că nu mă îngrijorez; voiam doar să vă spun şi să vă rog să vă rugaţi pentru mine", a scris artistul în mesajul acompaniat de o poză alb-negru, în care poate fi văzut rugându-se între managerul său Scooter Braun şi rapperul Kanye West.

În replică la această postare, mii de fani i-au lăudat onestitatea şi i-au oferit sprijinul lor. Mesajul său vine în urma unor relatări că starul a primit tratament pentru depresie - subiect despre care artistul a vorbit de altfel într-un interviu recent acordat revistei Vogue.

Cântăreţul canadian a fost ales pentru interviul ediţiei din martie a publicaţiei, alături de soţia sa, Hailey Bieber născută Baldwin. Justin a povestit despre un moment mai întunecat din viaţa sa, mărturisind că a fost "cu adevărat deprimat" în turneul pentru promovarea albumului său "Purpose" în 2017.

Artistul a recunoscut că s-a bazat foarte mult pe Xanax - o benzodiazepină cu durată scurtă de acţiune, folosită pentru tratarea tulburările de anxietate - în 2017 pentru a se rupe de realitate. Bieber s-a căsătorit cu Baldwin (22 de ani), într-o ceremonie civilă privată la New York în septembrie 2018, la aproape un deceniu după ce tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin, le-a făcut cunoştinţă

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării