main logo
515

Juliette Binoche: Harvey Weinstein a fost minunat ca producător

Actriţa franceză este de părere că Weinstein a avut parte de suficientă critică din partea oamenilor.

Juliette Binoche: Harvey Weinstein a fost minunat ca producător

Actriţa Juliette Binoche, preşedinta juriului internaţional al Berlinalei de anul acesta, a declarat că Harvey Weinstein, cu care ea a lucrat la filmele „Chocolat” şi „The English Patient”, a fost un producător minunat, iar scandalul sexual în care el este implicat, justiţia trebuie să îşi facă treaba, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Încerc să mă pun în locul lui. I-a ajuns, cred. Mulţi oameni s-au exprimat. Acum, justiţia trebuie să îşi facă treaba”, a spus ea la conferinţa de dinaintea deschiderii Festivalului de la Berlin, citată de Variety. 

„Nu am avut niciodată probleme cu el, dar am putut observa că avea probleme. Ca producător, a fost minunat, în cea mai mare parte din timp. Cred că a fost un mare producător. Asta nu ar trebui să uităm, deşi a fost dificil pentru unii regizori şi actori şi, mai ales, actriţe”, a mai adăugat ea.

Căzut în dizgraţie în urmă cu mai bine de un an, Harvey Weinstein este judecat într-un proces la New York şi investigat legat de alte cazuri de abuz sexual la Los Angeles şi Londra.

Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin va începe joi şi se va încheia pe 17 februarie.

Juriul internaţional condus de Binoche, recompensată cu Oscar pentru rolul din „The English Patient” (1996), este alcătuit din criticul şi scriitorul Justin Chang (SUA), actriţa Sandra Hüller (Germania), regizorul Sebastián Lelio (Chile), curatorul Rajendra Roy (SUA) şi regizoarea, actriţa şi producătoarea Trudie Styler (Marea Britanie).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării