main logo
492

Judecător suspendat din funcție pentru critici aduse lui Trump

Un judecător american a fost suspendat, pentru șase luni, fără plată, după ce a făcut comentarii inadecvate despre Donald Trump, criticând inclusiv "incapacitatea sa de a guverna și incompetența politică".

Judecător suspendat din funcție pentru critici aduse lui Trump

Curtea Supremă din Utah a decis, în cursul acestei săptămâni, suspendarea judecătorul Michael Kwan, motivând că, prin comportamentul său, a încălcat codul de conduită al judecătorilor și a afectat reputația sistemului judiciar, potrivit AFP, transmite Știri.md cu referire la Evz.ro

În ceea ce privește postările lui Kwan despre Trump pe Facebook și LinkedIn, instanța a spus că au fost "încărcate cu critici ironice și, uneori, obscene".

Într-o postare pe 20 ianuarie 2017, când Trump a depus jurământul de președinte, Kwan a scris: "Bine ați venit la guvernare. Vă veți petrece următorii patru ani subminând reputația și poziția țării noastre în lume? ... Veți continua să vă demonstrați incapacitatea de a guverna și incompetența politică?" O lună mai târziu,într-o altă postare, Kwan a scris: "Bine ați venit la preluarea preluării fasciste".

Michael Kwan, judecător, în ultimii 20 de ani, în orașul Taylorsville, care în cariera sa are mai multe abateri legate de comentariile politice și de temperamentul său, a recunoscut că a avut un comportament nerdemn pentru un judecător.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării