main logo
387

Johnny Depp, regizorul unui film pentru prima dată în ultimii 25 de ani

Johnny Depp va regiza un film pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Actorul se va întoarce în spatele camerei pentru pentru „Modigliani”, o dramă biografică despre artistul italian Amedeo Modigliani.

Johnny Depp, regizorul unui film pentru prima dată în ultimii 25 de aniFoto: Știrileprotv.ro

În calitate de producători i se vor alătura Al Pacino și Barry Navidi, transmite Știri.md cu referire la Știrileprotv.ro.

Bazat pe piesa omonimă a lui Dennis McIntyre, „Modigliani” are loc în Parisul din 1916 și spune povestea pictorului și sculptorului de origine italiană Amedeo Modigliani.

„Saga vieții domnului Modigliani este una pe care sunt incredibil de onorat să o aduc pe marele ecran”, a spus Depp într-un comunicat. „A fost o viață de mari greutăți, dar un eventual triumf – o poveste universal umană cu care toți spectatorii se pot identifica.”

Noul său film vine într-o perioadă în care Johnny Depp încearcă să își reia cariera după procesul pentru defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Juriul a constatat că Heard l-a defăimat pe Depp în articolul său de opinie din 2018 din Washington Post, care făcea aluzie la faptul că a fost victimă a violenței domestice.

Proiectul vine la puțin timp după ce Depp a obținut rolul controvesatului rege Ludovic al XV-lea în pelicula regizorului francez Maïwenn „Jeanne du Barry”, o dramă romantică istorică despre concubina regală.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării