main logo
1053

Jirinovski: Zelenski va face tot ceea ce îi va spune Kolomoiskii

Noul președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, este o marionetă a oligarhului Igor Kolomoiskii, care ar putea oricând să ajungă la o înțelegere cu Rusia.

Jirinovski: Zelenski va face tot ceea ce îi va spune Kolomoiskii

Opinia aparține liderului Partidului Democrat Liberal din Rusia, Vladimir Jirinovski, și a fost exprimată în cadrul unei emisiuni televizate, transmite Știri.md cu referire la Hotnews.md.

«Zelenski va fi o marionetă, o păpușă. Doar va ocupa biroul de președijnte, iar Kolomoiskii îi va scrie tot ce trebuie. Kolomoiskii este un fel de Berezovski, numai că Berezovski a pierdut, deoarece  nu avea experiență, iar Kolomoiskii este un zimbru. Zelenskii va face to ceea ce îi va spune Kolomoiskii, iar Kolomoiskii ar putea să se înțeleagă cu noi, la întruniri secrete», a declarat Vladimir Jirinovski.

Amintim că și presa occidentală a relatat pe larg despre legăturile lui Zelenski cu controversatul om de afaceri Igor Kolomoiskii. 

«Miliardarul Igor Kolomoiskii a fost cel care i-a asigurat lui Vladimir Zelenski securitatea, avocații și transportul. Bodyguardul lui Kolomoiski l-a însoțit pe Zelenski pe durata întregii campanii. Automobilul pe care l-a folosit Zelenski în această perioadă a fost cumpărat de una din firmele lui Kolomoiski. Iar avocatul lui Kolomoiski a lucrat pentru campania electorală a lui Zelenski», se conține într-o investigație realizată recent de Europa Liberă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării