main logo
603

Jim Carrey, aspru criticat pentru prestaţia din ultimul său film

Cunoscutul actor Jim Carrey (56 de ani) a fost criticat pentru interpretarea din cel mai nou film al său, thrillerul „Dark Crimes“, care a avut premiera luna aceasta în Statele Unite.

Jim Carrey, aspru criticat pentru prestaţia din ultimul său film

Cariera profesională a celui mai cunoscut actor de comedie al anilor ’90, Jim Carrey, a luat-o, se pare, pe o pantă descendentă în ultimii ani, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.   

Dacă în trecut actorul a fost îndelung lăudat şi apreciat de critici pentru rolurile sale, în ultima perioadă, Carrey a avut parte numai de recenzii negative din partea criticilor de film.   

Ultimul film al actorului, thriller-ul „Dark Crimes“, a avut premiera pe 11 mai 2018 în câteva cinematografe din SUA, deşi lungmetrajul a fost prezentat la Festivalul de la Varşovia (Warsaw Film Festival) în urmă cu doi ani.    

Filmul, care se concentrează pe o investigaţie de crimă asupra unui om de afaceri ucis cu brutalitate, în circumstanţe asemănătoare unei crime prezentate într-un roman al cărui autor este necunoscut, are un rating de 0% pe site-ul de recenzii Rotten Tomatoes, ceea ce înseamnă că niciunul dintre criticii avizaţi nu au avut o părere pozitivă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării