main logo
456

Jessie J a câștigat echivalentul concursului ”X Factor” din China

Cântăreața britanică Jessie J, în vârstă de 30 de ani, a câștigat echivalentul concursului ”X Factor” din China, după ce s-a întrecut, timp de trei luni, cu cei mai buni cântăreți ai Asiei.

Jessie J a câștigat echivalentul concursului ”X Factor” din ChinaJessie J a câștigat echivalentul concursului ”X Factor” din China

Jessie J, fostă jurată la concursurile ”The Voice of UK” și ”The voice of Australia” s-a înscris în concursul din China ”Singer”, echivalentul competiției televizate ”X Factor”. De-a lungul concursului, ea a câștigat aprecierea juraților și telespectatorilor, scrie libertatea.ro.

În competiția în care s-a luptat cu alți artiști de talie înaltă din Asia, precum Angela Chang din Taiwan, Jessie J a fost prima persoană Anglo-Americană care a luat parte la show.

Jessie J a luat parte la fiecare ediție săptămânală a show-ului televizat și și-a cântat propriile piese: ”Flashlight” și ”Domino”. În finală a fost urmărită de peste un miliard de oameni.

”Am fost primul artist internațional să fiu invitată să particip la acest concurs, ceea ce este onoare pentru mine. Știam o mulțime de oameni care au fost șocați când au aflat. Mă întrebau de ce aș participa la o competiție de cântat… Sunt foarte puțin competitivă”, a declarat Jessie J, potrivit Daily Mail.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării