main logo
1069

Jean-Claude Juncker, încălțat cu un pantof negru și altul maro

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a apărut încălţat cu doi pantofi de culori diferite cu ocazia unui summit Uniunea Europeană - Africa de Sud care a avut loc joi la Bruxelles.

Jean-Claude Juncker, încălțat cu un pantof negru și altul maro

La intrarea în sală, Jean Claude Juncker este examinat atent de o consilieră, care se convinge că preşedintele Comisiei Europene n-a fost în stare să aleagă doi pantofi la fel şi îi sugerează acestuia să meargă să se schimbe, transmite Știri.md cu referire la RTV.

Fără să comenteze, Juncker părăseşte scena, dar valuri de comentarii au apărut după această secvenţă. Cei mai vehemenţii sunt italienii, care comentează că "acesta este omul care îi spune Italiei ce facă", referirea fiind la disputele cu UE pe tema bugetului pe 2019.

Nu e prima oară când Juncker se face de râs în public, în vara acestui an el apărând abia ţinându-se pe picioare la un eveniment public încât părea beat, clipurile cu el viralizându-se. Impactul a fost atât de puternic încât Comisia Europeană a dat un comunicat în care a spus că Juncker suferă de sciatică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării