main logo
775

Jaf armat la o sală de jocuri. Hoții, înarmați cu un pistol și un topor

Un jaf armat a avut loc, în această dimineață, la o sală de jocuri din nordul Piteștiului. Doi bărbați mascați au intrat în cazino, au lovit angajații și au furat 30.000 de lei

Jaf armat la o sală de jocuri. Hoții, înarmați cu un pistol și un toporJaf armat la o sală de jocuri. Hoții, înarmați cu un pistol și un topor

Pe imaginile publicate de epitesti.ro se observă cum, la ora atacului, în cazinou erau doi bărbați care băteau în „păcănele” și un altul care stătea de vorba cu o tânără care lucra acolo, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Angajata localului număra banii când hoții au dat buzna înăuntru.  Unul dintre hoți s-a dus direct la angajata localului și au îndepărtat-o de casa de marcat.

Un al doilea hoț l-a luat în primire pe tânărul care stătea lângă ghișeu. Același infractor a încercat s-o lovească pe angajata localului cu piciorul, dar fata s-a ferit. S-a dus după ea și a pus-o la pământ. 

 Au fost înarmați cu un topor și cu un pistol Întreg furtul a durat mai puțin de un minut. Hoții au fost înarmați cu un pistol și cu un topor. Unul dintre ei avea o mască de Moș Crăciun. Hoții au plecat pe jos.

Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru a rezolva o stare conflictuală, nicidecum un jaf! Acolo au aflat că s-a dat o spargere. 

Doi angajați au avut nevoie de îngrijiri medicale – o casieră, care a suferit un atac de panică, precum și un alt angajat, care a suferit o contuzie, când a vrut să-i imobilizeze pe cei doi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării