main logo
814

Italia: Răzbunarea unui român care a aflat că soția sa vrea să divorțeze

Incident șocant provocat de un român într-un oraș din nordul Italiei. Bărbatul a decis să se răzbune pe soția care tocmai anunțase că va divorța de el, iar metoda aleasă ar putea să îl trimită ani buni după gratii.

Italia: Răzbunarea unui român care a aflat că soția sa vrea să divorțeze

Duminică după-amiază, românul de de 45 de ani, din Desio, s-a încuiat în apartament împreună cu cei doi copii, de 11 și 12 ani, și a dat drumul la gaze. 

Apoi a sunat-o pe soția lui și a anunțat-o: „Am deschis gazul, vom muri cu toții!”, relatează Il Giornale, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Femeia nu a stat deloc pe gânduri și a sunat la carabinieri. Echipaje de intervenție au ajuns la fața locului în câteva minute. 

Baricadat în locuință, bărbatul a refuzat orice comunicare cu aceștia. Mai mult, le-a transmis că are în mână o brichetă pe care o va aprinde dacă cineva forțează intrarea.

Fiica bărbatului, de 12 ani, sechestrată și ea în apartament, a avut curajul să intervină. A profitat de neatenția tatălui și a descuiat ușa, moment în care în casă au intrat carabinierii. 

Aceștia l-au imobilizat imediat pe bărbat, care deja amenința că aprinde bricheta.

În apartament era un puternic miros de gaz. Copilul de 11 ani, un băiat, a fost găsit plângând, în stare de șoc, în camera lui.

Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de omor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării