main logo
733

Italia: Moldovean, implicat în organizarea ilegală a curselor cu mașini

Un moldovean, un ucrainean și doi italieni au rămas fără permise de conducere și riscă pușcărie după ce ar fi organizat o cursă ilegală cu mașini și transmiteau totul live pe rețelele de socializare.

Italia: Moldovean, implicat în organizarea ilegală a curselor cu mașiniColaj: știri.md

Transmisiunea directă, unde două Alfa Romeo 159 modificate se iau la întrecere a acumulat peste o sută de spectatori, printre care și polițiștii italieni, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Totul a avut loc într-o zonă industrială din comuna Molinella, provincia Bologna, la sfârșitul săptămânii precedente.

Militarii italieni au identificat organizatorii și au descins la fața locului. Aceștia au depistat peste 40 de vehicule cu modificări neautorizate. Totodată, două vehicule au fost ridicate în vederea confiscării.

Mai mult, au fost reținuți șoferii de la volanele mașinilor ce apăreau în LIVE, dar și „arbitrii cursei”: Este vorba despre doi italieni de 19 și 22 de ani, un cetățean moldovean de 22 de ani și un cetățean ucrainean de 27 de ani. Tuturor celor semnalați li s-au retras permisele de conducere.

Pentru organizarea, promovarea, dirijarea sau facilitarea curselor ilegale cu mașini legea din Italia prevede închisoare de la unu la trei ani cu amendă de la 25.000 euro. la 100.000 euro.

Iar cei care au participat la cursă riscă sancțiuni administrative și lipsirea de dreptul de a conduce pe un termen de la unu la trei ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării