main logo
654

Istoria unei femei care a născut pe holul unui spital

Istoria unei femei, care a născut recent, a ajuns virală pe Internet și asta pentru că redă problema sistemelor medicale din întreaga lume, dar în același timp - bucuria pe care o au părinții când își văd pentru prima dată bebelușul.

Istoria unei femei care a născut pe holul unui spitalIstoria unei femei care a născut pe holul unui spital

Jes Hogan și-a împărtășit de curând experiența prin care a trecut la naștere, însoțită de câteva fotografii surprinse de un fotograf, iar la scurt timp, cazul a ajuns destul de mediatizat datorită impactului emoțional pe care îl creează, scrie zugo.md. 

Micuțul Max se lăsa așteptat cam mult. După câteva zile de contracții, în timpul cărora Jes era îngrijorată de faptul că va ajunge să i se provoace nașterea sau să-l aducă pe lume pe băiețel prin cezariană, Max a decis să-și bucure părinții, doar că pe neașteptate.

„Doamne, nu o să reușim. Voi naște copilul acasă”, a fost prima reacție a lui Jes, copleșită de intensitatea durerilor.

Împreună cu soțul ei, Travis, au urcat în mașină pentru a merge de urgență la spital, iar în timp ce se grăbeau să ajungă pe mâna medicilor, Jes și-a telefonat fotograful și i-a dat vestea.

„Când ne-am apropiat de ultima intersecție în drum spre spital, am început să țip că bebelușul vine”, își aminti Jes. 

La început, nimeni nu a fost prin apropiere să-i ajute. Între timp fotograful a ajuns la spital pentru a surprinde momentele emoționante.

Tammy i-a spus recepționistei că băiețelul se grăbea să vină pe lume și trebuia cineva să să se grăbească și să ajute. Aparent, ea nu a înțeles foarte bine că era o urgență în acel moment”, a mai povestit Jes.

 „Doamne, e aici”, au fost următoarele cuvinte. „Apoi am început să-mi scot pantalonii, pentru că simțeam că corpul meu împinge capul bebelușului. M-am întins pe jos, m-am uitat la soțul meu și i-am spus: „Travis, prinde-l!”. Fără nici o ezitare, el a făcut tocmai așa cum am spus, iar corpul meu involuntar a făcut restul”, a mărturisit tânăra mămică.

Toate acestea au avut loc pe podeaua holului spitalului. Fotograful a cerut insistent ajutorul asistentelor medicale în timp ce se îndepărta cu camera. Imaginile surprinse prezintă adevărata dramă a situației, deoarece asistentele medicale ajung chiar în momentul când bebelușul a fost născut cu succes chiar acolo, pe holul spitalului.

„A fost cea mai nebună naștere, dar și cea mai perfectă. Nu a fost deloc ceea ce am planificat, dar s-a încheiat fără nici o intervenție, cu un copil sănătos și cu oameni uimitori care ne-au sprijinit. A fost minunat și o să-i iubesc mereu pentru fiecare amintire”, a spus Jes.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării