main logo
930

Irlanda: Motivul pentru care un român a aruncat mii de euro pe stradă

Strugurel Lingurar a șocat pe toată lumea atunci când s-a filmat zilele trecute, aruncând mii de euro pe strada din Irlanda și dându-și foc la mașină, sub privirile uimite ale oamenilor.

Irlanda: Motivul pentru care un român a aruncat mii de euro pe stradă

Bărbatul a explicat motivul pentru care a decis să renunţe la 5.000 de euro, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

„Eu am vrut să le arăt oamenilor că nu trebuie să uităm de unde plecăm şi că valoarea nu stă în câteva hârtii. Pe noi nu ne fac banii, sufletul nostru trebuie să fie sincer şi curat. În Irlanda nu duce nimeni lipsă de bani, dacă eram în Românai puteam să donez banii aceia”, a spus acesta  într-o emisiune tv, despre banii pe care i-a dat gratis pe stradă „Am fost despărţit zece luni de soţia mea cu care am copii şi în timpul acesta de zece luni am făcut toate aceste lucruri, am băut la volan, jocuri de noroc, nu mai ştiam de mine, în maşina aceea am investit foarte mulţi bani, mă oprea poliţia şi eram băut. Nu e normal că am condus băut, dar eram în depresie după ce am fost despărţit de soţia mea. Nu mă ma interesa nimic şi am vrut să fac o schimbare în viaţa mea când am dat foc la maşină. Şi ştiam că dacă nu mai am maşină nu o să mă mai urc băut la volan. Acum urmează să facem fapte cu oamenii bătrâni în spitale şi cu copiii săraci şi bolnavi să ajutăm, vreau să arăt că românii sunt oameni buni”, a mai spus Strugurel Lingurar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării