main logo
835

Intoxicație în masă la liceul Orizont. Anunțul făcut de instituție

Liceul Teoretic Orizont, în cadrul căruia s-au intoxicat mai mulți elevi și profesori, a venit cu o reacție pe marginea acestui caz.

Intoxicație în masă la liceul Orizont. Anunțul făcut de instituțieFoto: zugo.md

"Vă aducem la cunoștință faptul că, Instituția de Învățământ a întreprins măsurile necesare în scopul prevenirii răspândirii infecției virale în cadrul tuturor filialelor noastre. Ieri, la data de 12.09.2019 după adresarea elevilor la medicul liceului, administrația filialei Ciocana a invitat instituțiile de resort – ANSA și Centrul de Sănătate Publică pentru întreprinderea măsurilor de rigoare. 

Vă înștiințăm că, la fiecare filiala a instituției sunt folosite aceleași produse alimentare, iar în alte filiale adresări similare nu au fost înregistrate", se arată într-un comunicat al instituției, transmite Știri.md

Totodată, administrația liceului informează că în încăperea blocului alimentar a Liceului din sectorul Ciocana astăzi, la 13 septembrie, se face dezinfectare cu scopul prevenirii răspândirii infecției virale.

Menționăm că Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică (ANSP) a anunțat primele rezultate ale anchetei epidemiologice cu privire la intoxicația în masă de la liceul Orizont din Capitală, filiala Ciocana.

Știri.md amintește că în zilele de 11 și 12 septembrie curent, un număr de peste 100 de copii și profesori s-au adresat la serviciul medical al liceului

De asemenea, Procuratura anunță că s-a autosesizat și investighează două ipoteze pe marginea îmbolnăvirii în masă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării