main logo
3005

Interpreta Yulia Nachalova s-a stins din viață la doar 38 de ani

La Moscova, s-a stins din viață artista Yulia Nachalova. Despre acest lucru a declarat reprezentantul actriței, Anna Isaeva. „Acum o oră, inima Iuliei a încetat să bată”, a scris ea pe Instagram.

Interpreta Yulia Nachalova s-a stins din viață la doar 38 de aniInterpreta Yulia Nachalova s-a stins din viață la doar 38 de ani

Potrivit spuselor tatălui artistei, cauza morții a fost un abces la picior. În această săptămână a devenit cunoscut faptul că interpreta s-a simțit brusc rău și a fost spitalizată într-una din clinicile din Moscova, transmite Știri.md cu referire la Unica.md

Artista suferea de gută, lupus eritematos sistemic și diabet zaharat de tip 2.

Ea a fost pusă într-o stare de comă artificială. Yulia Nachalova a fost o actriță rusă, prezentatoare de televiziune și interpretă, cunoscută pentru piesele sale «Герой не моего романа», «Между мной и тобой» и «Цветик-семицветик».

La începutul anilor 90, Yiulia Nachalova a participat la concursul de televiziune «Утренняя звезда» unde a devenit câștigătoare fiind lansată în lumea muzicii.

În 1995, a participat la concursul internațional vocal «Big Apple-95» unde a câștigat Marele Premiu, rivala ei fiind artista Christina Aguilera.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării