main logo
824

Instanța i-a interzis unui câine să latre noaptea. Stăpânul, amendat

Un animal de companie din Croaţia a reuşit să creeze probleme stăpânilor, deoarece face ceea ce ştiu câinii mai bine şi anume să latre.

Instanța i-a interzis unui câine să latre noaptea. Stăpânul, amendatInstanța i-a interzis unui câine să mai latre noaptea. Stăpânul, amendat

Pentru asta, vecinii l-au dat în judecată pe stăpân şi au câştigat procesul. Astfel, în urma procesului, stăpânul animalului riscă o amendă de 2.800 de euro, dacă animalul va mai lătra pe timpul nopţii, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md

„Latră normal, că orice alt câine. Latră atunci când vede o pisica sau o persoană care intră în teritoriul său", a declarat stăpânul lui Medo, câinele care a reuşit să îşi supere vecinii.

Conform deciziei instanţei, patrupedul trebuie să fie ţinut în casă pe timpul nopţii, iar dacă stăpânul nu reuşeşte să-l facă să tacă, trebuie să plătească. Cu toate acestea, localnicii spun că în acest scandal nu este vorba despre câine, ci despre conflictele dintre stăpân şi vecinii care au făcut această reclamaţie bizară.

Cazul bizar a ajuns şi pe internet, o pagină de Facebook destinată câinelui devenind peste noapte faimoasă, având zeci de mii de susținători ai patrupedului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării