main logo
688

Îngheţată cu aromă de maioneză, vândută turiștilor în Scoția

Bine aţi ajuns în Scoţia! O veste importantă circulă "prin mahală" precum că vara asta localnicii de aici, dar şi turiştii, îşi pot răcori sufletul cu îngheţată... Şi nu una oarecare, ci cu aromă de... maioneză.

Îngheţată cu aromă de maioneză, vândută turiștilor în Scoția

Scoţienii au atâta maioneză încât au decis să o adauge şi în ice cream, relatează Știri.md cu referire la canal3.md.

Kyle Gentleman produce îngheţata de câţiva ani. În aceasta vară, însă a luat-o razna cu un experiment. Inspiraţia scoţiană i-a şoptit că e timpul pentru a un deliciu răcoritor cu aromă de... maioneză - de altfel adaosul alimentar numărul unu în bucătăria statului britanic.

Din start, mulţi scoţieni nici nu au dorit să audă despre îngheţată cu maioneză, ca să nu mai spunem despre degustarea acesteia. S-au găsit însă suficienţi turişti care căscau gura prin preajmă şi care şi-au încercat norocul. Printre ei este şi Victoria, o femeie care călătoreşte mult cu familia, şi a ajuns aici doar pentru a degusta îngheţata, despre care toţi vorbesc.

"Superb! Poate nu am fost adecvată la început, dar ştii cum e, am parcurs peste patru mii de kilometri ca să ajungem aici, aşa că, la prima degustare, îngheţata este chiar foarte gustoasă, foarte cremoasă. Chiar are gust de îngheţată. Nu e chiar acea maioneză pe care o întinzi pe pâine, dar are un gust plăcut. Sunt încântată că am încercat-o", a spus turistul, Victoria Gibbons.

Kyle Gentleman nu se va opri aici cu experimentele. Va continua să combine gustul autentic al îngheţatei cu tot felul de suplimente alimentare şi chiar ingrediente. Întrebarea e... cu ce ne mai surprinde?

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării