main logo
1110

Incredibil! Un bărbat riscă peste 12.000 de ani de închisoare. Ce faptă groaznică a săvârșit

Un bărbat din Malaezia, acuzat de 599 de agresiuni sexuale împotriva fiicei sale de 15 ani, riscă peste 12.000 de ani de închisoare, au anunțat joi magistrații, citați de AFP.

Riscă peste 12.000 de ani de pușcărie. Fapta groaznică săvârșităRiscă peste 12.000 ani de pușcărie. Ce faptă groaznică a săvârșit

Lectura tuturor capetelor de acuzare împotrivă acestui tata divorțat de 36 de ani s-a terminat joi după-amiază, după două zile, însă bărbatul a pledat nevinovat, scrie realitatea.net.

"Riscă peste 12.000 de ani de închisoare", a declarat Aimi Syazwani, procuror-adjunct al tribunalului special pentru crime sexuale din Putrajaya, capitală administrativă a acestei țări majoritar musulmană. 

Pentru fiecare caz de sodomizare (599 în total) acesta riscă până la 20 de ani de închisoare, precum și lovituri cu bastonul. 

Președintele tribunalului, Yong Zarida Sazali, a respins cererea de eliberare pe cauțiune, invocând riscul de fugă și intimidarea martorilor. 

Bărbatul, care vindea produse de investiții, a fost arestat în 26 iulie în urmă unei plângeri depuse de mama adolescentei. Faptele au fost comise între ianuarie și iulie, când fata a trăit cu tatăl său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării