main logo
358

Incident terorist la Londra: Primele mărturii

Două persoane au fost rănite, marți, în fața Parlamentului londonez, după ce un șofer a intrat intenționat cu mașina în pietoni. Ca urmare, șoferul a fost reținut, iar incidentul este tratat ca unul terorist.

Incident terorist la Londra: Primele mărturii

„Am auzit un zgomot, cineva a strigat. M-am întors și am văzut o mașină argintie care se îndrepta dinspre șosea spre trotuar, cu viteză. Mașina avea viteză. S-a auzit o bubuitură puternică și apoi s-a văzut fum. Șoferul n-a ieșit din mașină. Paznicii au început să strige la oameni să se îîndepărteze. Un bătrân mi-a zis să mă ascund în spatele unui monument, pentru orice eventualitate”, a spus Ewelina U. Ochab, care era pe trotuarul opus când a avut loc incidentul, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Jackie Laidley, care lucrează ca manager, a declarat CNN că n-a putut ajunge la muncă din cauza cordonului instituit de poliție.

„Suntem blocați, așteptând ca șeful să ne zică ce să facem. Am mai avut atacuri de-a lungul anilor. Nu ai altceva de făcut decât să mulțumești cerului că n-ai fost prins în mijlocul lor. Când locuiești într-un oraș ca Londra, ceva de genul se poate întâmpla”, a spus ea.

Surorile Siti Atikah binti ABD Razak, în vârstă de 19 ani, și Siti Nadhirah binti ABD Razak, în vârstă de 21 de ani, veniseră din Malaysia și plănuiau să viziteze Westminster Abbey.

„Ne temeam (n.r – după atacul recent din Manchester) , însă frica a trecut. Trebuie să fim curajoase ca să vedem lucruri noi în lume”, a spus una dintre surori.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării