main logo
475

Incident la metroul din Paris. Un bărbat, la spital cu arsuri grave

Un bărbat a fost grav rănit vineri dimineaţă după ce a fost stropit cu un lichid neindentificat, pe platforma unei staţii de metrou din Paris, informează AFP, citând surse concordante.

Incident la metroul din Paris. Un bărbat, la spital cu arsuri grave

Ipoteza că acesta a fost stropit cu acid nu este exclusă, a indicat o sursă poliţienească, care a invitat la prudenţă, atât timp cât natura produsului nu a fost încă determinată, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 06:30 (05:30GMT) pe platforma staţiei Bastilia, în estul Parisului. După o dispută între două persoane, una dintre ele, un bărbat de 20 de ani, a fost stropită cu un lichid, care nu a fost încă identificat.

Agresorul a fugit de la locul faptei, au indicat mai multe surse ale poliţiei.

Pompierii au intervenit pentru a salva victima care prezintă arsuri severe la nivelul feţei şi antebraţelor. Conştient, omul a fost transportat de urgenţă la spital, au spus reprezentanţi ai echipei de intervenţie.

Miercuri seara, pe o altă linie a metroului din Paris, un bărbat şi o femeie au fost victime ale arsurilor provocate de acid sulfuric, după ce au intrat în contact cu o sticlă mică care conţinea acest lichid, lăsată pe un scaun rabatabil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării