main logo
747

Incendiul din Kemerovo: Noi imagini de pe camerele de supraveghere

Igor Vostrikov, bărbatul care și-a pierdut soția, sora și cei trei copii în incendiul din Kemerovo, a publicat, în regim live, noi imagini din timpul incendiului, surprinse de camerele de vedere.

Incendiul din Kemerovo: Noi imagini de pe camerele de supraveghereIncendiul din Kemerovo: Noi imagini de pe camerele de supraveghere

Video-ul publicat anterior, în care este surprins momentul incendiului, arată cum, din cauza fumului, vizibilitatea este redusă la zero în practic 20 secunde, relatează Unimedia

Noile imagini arată cum oamenii se evacuează pe una din scări, însă acest lucru durează câteva minute, din cauza spațiului mic și a îmbulzelii.

În live-ul său, Igor Vostrikov a spus că nu va mai face declarații de presă.

Anterior, într-o adresare online, Igori Vostrikov acuza administrația orașului de această tragedie. "Toată familia mea nu mai este, iar voi spuneți că sunt de partea adiministrației? Ea a admis această tragedie, din cauza corupției".

Câteva zile mai tărziu, într-o conferință de presă, Vostrikov spunea că "administrația în general nu are vreo vină" și chema oamenii să nu organizeze "deocamdată", mitinguri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării