main logo
2404

Incendiu în Valencia: Un bloc cu 14 etaje a fost înghițit de flăcări

Un incendiu a izbucnit la un etaj superior al unui bloc cu 14 etaje în cartierul Campanar din Valencia. Blocul are 138 de apartamente, în care locuiesc aproximativ 450 de locuitori.

Incendiu în Valencia: Un bloc cu 14 etaje a fost înghițit de flăcăriFoto: protv.ro

Flăcările avansează rapid și au afectat deja mai multe etaje. Pompierii lucrează pentru a salva câteva persoane care s-ar putea afla înăuntru, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Mai multe echipe de pompieri sunt deja la fața locului, încercând să stingă flăcările și să împiedice răspândirea lor. Cu toate acestea, forța incendiului complică operațiunea pompierilor.

Fațada clădirii este complet cuprinsă de flăcări, iar în jur se ridică un nor negru uriaș de fum. Se pare că focul a izbucnit la etajul patru al clădirii și s-a extins apoi la celelalte etaje. Poliția a izolat zona pentru a facilita operațiunile de salvare.

Blocul se află între străzile Maestro Rodrigo și Rafael Alberti. În doar o jumătate de oră, flăcările au afectat întregul imobil, care a fost construit în 2008. Deși numărul victimelor nu este încă cunoscut, serviciile de urgență au desfășurat rapid un spital de campanie în zonă.

Până în acest moment, au fost tratați șapte oameni. Trei dintre aceștia sunt pompieri care au intervenit în timpul incendiului: doi dintre ei au fost transportați la spital din cauza inhalării de fum și a arsurilor la mâini, iar al treilea prezenta o fractură la încheietura mâinii. Din rândul locuitorilor blocului, un bărbat a fost dus la spitalul General pentru inhalare de fum, doi locatari de la etajul șase au fost transportați cu ambulanța la spitalul Doctor Peset, iar un minor a fost transportat la spitalul Octubre.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării