main logo
2511

În goana după Ceaus: Cum organele de drept ale Ucrainei au lovit un motociclist, la semafor

Un motociclist a fost lovit de o mașină a Biroului Național Anticorupție din Ucraina, în timp ce se deplasa spre sediul Serviciului de Securitate din Ucraina, unde s-ar afla fostul judecător Ceaus.

În goana după Ceaus: Cum un motociclist a fost lovit la semaforColaj: știri.md

Presa din Ucraina a publicat o secvență video, din care se vede un microbuz albastru care părăsește locul accidentului, iar o motocicletă avariată stă pe partea dreaptă a drumului, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Poliția a confirmat că mașina aparține Biroului Național Anticorupție din Ucraina.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 35 de ani. 

Acesta ar fi fost accidentat în timp ce aștepta la culoarea roșie a semaforului.

Fostul judecător Nicolae Ceaus, răpit la Chișinău în luna aprilie, s-ar afla în custodia Serviciului de Securitate al Ucrainei, scrie presa din țara vecină. 

Avocatul lui Ceaus, Rotislav Kraveț, a confirmat că clientul său este transportat la Kiev. Biroul Național Anticorupție din Ucraina a anunțat ieri că reprezentanții Serviciului nu au luat legătura cu aceștia și au cerut ca Ceaus să fie în custodia lor, scrie strana.ua. Tot ieri seara, reprezentanții Biroului s-au deplasat la sediul Serviciului, unde s-ar afla Ceaus. Sursa scrie că „aceștia nu îl pot împărți pe fostul judecător”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării