main logo
747

În ce tânără superbă s-a transformat fetița din videoclipul Siei

Cu toţii ne amintim de fetiţa care dansează în videoclipul Chandelier, Cheap Thrills, însă au trecut cinci ani de când au fost lansate clipurile muzicale şi protagonista acestuia s-a transformat, între timp, într-o domnişoară superbă.

În ce tânără superbă s-a transformat fetița din videoclipul Siei

Publicul american o cunoştea pe Maddie Ziegler, fetiţa dansatoare din Chandelier, încă dinainte de-a apărea în videoclipul Siei. Micuţa şi-a făcut debutul în showbiz-ul american în momentul în care a apărut în Dance Moms, un reality show de succes peste Ocean, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Într-un interviu apărut în urmă cu câţiva ani, Maddie a declarat că Sia era un fan de-ai ei şi, drept urmare, i-a lăsat fetiţei un mesaj pe Twitter în care o întreba dacă nu şi-ar dori cumva să apară într-un videoclip muzical. Ziegler nici măcar nu ştia cine era Sia şi nici vorbă să se aştepte să aibă vreun succes videoclipul în care a apărut, însă chiar ea spune acum lucrurilor pe nume: „Videoclipul acela mi-a schimbat viaţa!”

„N-a existat nicio audiţie, nimic”, mărturiseşte talentata Ziegler, care a obţinut rolul vieţii ei fără pic de efort.

Videoclipul în care fetiţa apare cu o perucă albă, în genul celor purtate de Sia, a făcut aproape 2 miliarde de vizualizări online, iar micuţa dansatoare şi cântăreaţa au format o legătură specială în timpul şi după terminarea filmărilor. De fapt, Maddie i-a spus lui Jimmy Fallon, via Page Six, că Sia a devenit la fel de apropiată de ea ca un membru de familie: „E cea mai tare persoană din viaţa mea. Pe bune! E naşa mea acum, cu adevărat. Aşa că, dacă e să se întâmple ceva, ea o să mă ia sub aripa ei şi o să aibă grijă de mine, ceea ce e foarte tare, nu?”

Relaţia celor două a continuat şi după încheierea filmărilor la faimosul videoclip. Cei de la Billboard susţin că Sia i-a cumpărat micuţei ei prietene o maşină în momentul în care a împlinit 16 ani, iar, pe plan profesional, colaborarea lor a continuat cu acelaşi succes. Maddie a apărut şi în alte videoclipuri de-ale Siei, precum Elastic Heart, şi a însoţit-o pe cântăreaţă în concertele ei, în următorii ani.

După dobândirea unei asemenea notorietăţi, Maddie a apărut în filme, în emisiuni televizate şi în concerte, a zâmbit de pe coperta mai multor publicaţii faimoase şi chiar de pe podium, devenind imaginea unor branduri ca Ralph Lauren, Target şi Capezio. Mai mult, revista Time a inclus-o în lista celor mai influenţi 30 de adolescenţi din lume. Şi asta de trei ori, în 2015, 2016 şi 2017!

Şi cariera frumosei tinere de numai 17 ani nu s-a oprit aici! În 2016, a făcut parte din juriul emisiunii TV So You Think You Can Dance – The Next Generation, în 2017 a însoţit-o pe Sia în turneu şi tot în acelaşi an a pornit în turneu cu sora ei, Mackenzie, până în 2018 inclusiv. I-a împrumutat vocea personajului Camille Le Haut, din Ballerina, şi a apărut în filmul The Book of Henry.

Având asemenea activitate intensă, Maddie a devenit un star şi pe social media, contul ei de Instagram având acum mai mult de 12 milioane de followeri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării