main logo
720

În ce stare este Michael Schumacher, după ce a fost transferat în Franța

Președintele Federației Internaționale de Automobilism le-a dat o veste bună fanilor lui Michael Schumacher.

În ce stare este Michael Schumacher, după ce a fost transferat în Franța

Jean Todt a anunțat că urmărește la televizor cursele de Formula 1 alături de fostul campion mondial și sepră ca într-o bună zi să poată merge împreună să vadă din tribună un Grand Prix, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Michael Schumacher urmărește cursele de Formula 1 la televizor

Michael Schumacher se află în perioada de recuperare, după ce s-a trezit din comă, în urma traumatismului cranian sever suferit în 2013 în timp ce se afla la schi. 

Acesta a suferit două intervenții chirurgicale la o clinică din Grenoble, de unde a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. În această vară, Schumacher a fost transferat în mare secret la spitalul european Georges-Pompidou din Paris.

Fostul pilot de legendă se simte mai bine, dar nu suficent cât să poată ieși în public, cum și-ar dori fanii lui din întreaga lume. 

El urmează în acest moment un tratament experimental, iar alături îi este soția sa, Corinna, care în ultimii ani a făcut tot posibilul ca germanul să își revină după accident.

Președintele Federației Internaționale de Automobilism este cel care îl vizitează des pe Schumacher. Acesta a declarat că a urmărit mai multe curse de Formula 1 la televizor alături de fostul pilot de la Ferarri.

„Nu este o noutate, Michael se luptă în fiecare zi pentru a fi mai bine. 

Trebuie să fim alături de el în această luptă, să o susţinem pe soţia sa Corinna, o femeie extraordinară care se ocupă de el şi de copiii lor. Trebuie să îi ajutăm respectându-le total dorinţele. Michael este o legendă a automobilismului.

Depinde de familie să decidă ce vrea şi ce nu vrea să spună. Este clar că trebuie cu toţii să-l ajutăm şi să sperăm că vor exista progrese constante. 

Am spus adevărul, văd Grand Prix-uri la televizor cu el. Sper că vom putea cândva să mergem să asistăm împreună la un Grand Prix”, a declarat Jean Todt.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării