main logo
562

Împuşcături între militarii indieni şi pakistanezi: Un copil, ucis

Cel puţin două persoane au fost ucise de un atac efectuat de forţele armate indiene dincolo de Linia de Control care separă Kashmirul indian de cel pakistanez, informează Armata pakistaneză, citată de Al Jazeera.

Împuşcături între militarii indieni şi pakistanezi: Un copil, ucis

Potrivit comunicatului Armatei, forţele pakistaneze au răspuns atacului, iar mai multe schimburi de focuri s-au produs în timpul nopţii. Una dintre victime este un copil de 12 ani, iar o femeie a fost rănită grav în urma atacului, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării de la New Delhi a declarat pentru agenţia de ştiri Press Trust of India că forţele pakistaneze au deschis focul dincolo de Linia de Control. Autorităţile indiene nu au oferit informaţii despre eventuale victime.

Situaţia în Kashmir, regiune disputată de India şi Pakistan, continuă să fie foarte tensionată, mai ales după ce un atac sinucigaş a ucis 42 de soldaţi indieni în februarie, în Pulwama. 

Autorităţile indiene au învinuit Islamabadul că protejează gruparea armată Jaish-e-Muhammad, care a revendicat atacul, şi a lansat un raid aerian pe teritoriul Pakistanului, mişcare care a adus cele două puteri nucleare aproape de un nou război.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării