main logo
782

Imaginile postate de Justin Bieber, care au stârnit isterie printre fani

Cântărețul Justin Bieber a stârnit, luni, isterie în rândul fanilor, după ce a postat pe pagina sa de Instagram două fotografii în care soția sa, Hailey, pare a fi însărcinată.

Imaginile postate de Justin Bieber, care au stârnit isterie printre fani

Imaginile au devenit virale, în contextul în care în urmă cu o săptămână anunța că va lua o pauză de la muzică, pentru că vrea să se ocupe de mariajul său și de problemele personale, ca să poată deveni „tatăl care își dorește să fie.”

Deschideți galeria foto pentru a vedea imaginile care au stârnit controverse, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Într-una dintre imagini, Hailey este consultată de medici ginecologi, în timp ce în a doua se poate observa o imagine cu un făt, potrivit Daily Mail.

„Să nu credeți că e o glumă de 1 aprilie”, a scris Bieber.

La scurt timp, însă, a recunoscut că totul a fost o glumă, iar unii fani au început să îl critice, scrie The Independent.

„Sper ca tu și soția ta să nu aflați ce este infertilitatea sau cum e să pierzi o sarcină, pentru că vă garantez că nu vi s-ar mai părea amuzant”, i-a transmis o femeie, comentariul ei fiind apreciat de peste 500 de persoane.

„Ești o ființă îngrozitoare. Sper că nu vei fi nevoit să simți durerea care vine dintr-un test negativ de sarcină”, a scris o altă persoană.

Duminică, Bieber a stârnit controverse, după ce fotografii l-au surprins în Los Angeles în timp ce pare să-și lovească soția.

În urmă cu o săptămână, Justin Bieber a anunțat că va lua o pauză de la muzică.

„Am citit multe mesaje în care îmi spuneați că vreți un nou album. M-am torturat toată tinerețea. Am realizat că și voi ați văzut că sunt nefericit în timpul ultimului tur și nu merit asta. Nici voi nu meritați asta. Plătiți bani să veniți și să vă distrați la concert, iar eu sunt incapabil să vă ofer asta. Încerc să înțeleg ce s-a întâmplat și acum încerc să repar anumite probleme cu care cei mai mulți dintre noi se confruntă. Nu vreau să cedez, vreau să îmi susțin mariajul și să devin tatăl care îmi doresc să fiu”, le-a transmis el fanilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării