main logo
879

Imagini virale: Poliţist, prins în trafic fără asigurare la maşină, chiar de un coleg

Un polițist din Alba, România, a fost prins la volan fără asigurare la mașină. Oprit de un coleg, polițistul a refuzat să predea numerele de înmatriculare ale mașinii. Imaginile filmate în timpul controlului au fost postate pe Facebook.

Imagini virale: Poliţist, prins în trafic fără asigurare la maşinăColaj: Știri.md

Imaginile filmate în timpul controlului au fost postate pe Facebook, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

„Hei lume. Am primit de la mai mulți prieteni două filmulețe și m-am gândit să le împărtășesc cu voi (și cu riscul să fiu luat în ochi răi de către colegii domnului Barbu). Ce pot să spun e: stimă pentru cel care a făcut sesizarea și tot respectul pentru domnul subinspector Nistea! O decizie corectă și clară. Se poate!”, a scris bărbatul care a postat imaginile pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum polițistul a fost oprit de colegul său, care i-a cerut să prezinte actele mașinii. El predă talonul, însă caută minute bune asigurarea despre care exista sesizarea că ar fi expirată. După ce i s-a cerut să predea numerele de înmatriculare a mașinii, pentru că nu avea asigurare, polițistul refuză.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, polițistul a fost amendat, iar incidentul este verificat de polițiștii de la biroul de Control intern.

„Aspectele semnalate sunt verificate de politiștii de la Biroul de control intern, care vor formula propuneri în funcție de rezultatul constatărilor”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării