main logo
1633

Imagini virale. Cum a fost transportat un mort pe un drum acoperit cu zăpadă

Un mort a fost dus la cimitirul din Drăguţeşti, judeţul Gorj, România, pe braţe, pe o distanţă de un kilometru, drumul fiind acoperit de zăpadă.

Cum a fost transportat un mort pe un drum acoperit cu zăpadă

Imaginile de la înmormântare au fost postate pe facebook şi au devenit virale. Primarul neagă că oamenii şi-au dus ruda decedată pe braţe la cimitir, transmite Știri.md cu referire la ZiaruldeIași.

Imagini cu mai mulţi oameni care participă, duminică, la o înmormântare în localitatea Drăguţeşti, judeţul Gorj, au fost postate pe facebook. Pe filmare se aud oamenii care spun că omul dus la cimitir pe braţe avea tractor, dar nu se poate circula. Din cauză că drumul nu era deszăpezit, mortul a fost dus pe braţe.

„Am făcut-o si pe-asta. Gorjule, mândria ţării! Mort cărat pe braţe de rude, aproape un kilometru, până la cimitir, din cauză de deszăpezire ... lipsă. ”Mai mare ruşinea, avea tractor, avea tot, bătaie de joc!!!”. Aşa spuneau ieri oamenii din Drăguţeşti care au participat la o înmormântare la care mortul a fost cărat pe braţe aproape un kilometru, până la cimitr, din cauza că deszapezire ... lipsă. ”Buna ziua dacă vă spun că ieri a fost o înmormântare în Drăguţeşti şi nu au băgat nici un utilaj să cureţe drumul. Oamenii au fost nevoiţi să care mortul pe braţe cca 1 km şi ceva. Pt că primarul era în alte sate şi tel închis”, a scris un bărbat pe facebook.

Întrebat despre această situaţie, preotul din localitate a spus că nu vrea să ofere detalii şi crede că de vină sunt oamenii, nu primăria.

"A fost o chestie, dar nu vreau să dau detalii, pentru că până la urmă eu aici găsesc vinovaţi oamenii, nu neapărat primăria. Adică ne-am învăţat aşa să vină primarul să ne facă de toate. Acum o să se topească zăpada, apa nu o să aibă pe unde să treacă, o să aşteptăm să vină primarul să vină să ne facă şanţurile", a declarat, luni, preotul din Drăguţeşti, Vasile Draica.

Consilierul local Gheorghe Butan susţine că drumurile din localitate sunt acoperite de zăpadă. "Este dezastru. Ieri dimineaţă (duminică – n.r.), la cimitir nu era nici urmă de intervenţie, nu se intervenise cu absolut nimic. Cimitirul este la aproximativ 300 de metri de principală”, a spus Butan.

Primarul comunei Drăguţeşti, Ion Popescu, neagă că incidentul s-ar fi petrecut la el in comună. "Nu s-a cărat pe nicăieri aşa ceva. Au fost înmormântări şi şi-au dus morţii oamenii cu maşinile. A fost înmormântare la Cârbeşti, a fost la Urecheşti. Unde Dumnezeu s-a întâmplat asta? Eu nu am avut comuna înzăpezită!", a spus edilul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării