main logo
1153

Imagini revoltătoare filmate într-un tren spre mare. Ce făceau mai mulți elevi

Mai mulți elevi din Satu Mare au fost nevoiți călătorească chirciți aproximativ 20 de ore, după ce CFR a decis să nu acorde vagoanele tip cușetă promise pentru tabăra la mare.

Imagini revoltătoare filmate într-un tren spre mare. Ce făceau elevii

Obosiți, ei s-au întins pe coridoarele trenului, fapt ce l-a nemulțumit teribil pe unul dintre conductori, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Peste 150 de elevi sătmăreni au participat la tabăra de la Costinești. Cu câteva luni înainte, organizatorii au primit promisiunea de la CFR că aceștia vor călători în vagoane tip cușetă. Numai că apoi compania s-a răzgândit.

Părinții au reclamat și că, odată oprit în apropiere de Capitală, copii au fost ridicați de pe locuri de alți pasageri, care ar fi avut locuri rezervate tocmai pe cele ocupate de elevi.

De parcă nu era de ajuns, pe lângă aglomerație au fost și temperaturi extrem de ridicate. Nici vorbă să poată deschide geamurile și tinerii au solicitat pornirea climatizării.

Doborâți de căldură și oboseală, elevii și-au căutat prosoapele de plajă și s-au întins pe unde au găsit loc.

Dacă la plecare, acum două săptămâni, conductorul de tren a fost înțelegător, la întoarcere copiii au avut parte de vociferări.

„Cum vreți să trec pe aici? Vreți să zbor?”, ar fi zis conductorul către elevi.

Copiii și-au primit diferența de bani înapoi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării